E timpul sa ....
Am stat si am cugetat ... si am scris

 

Cum se prezinta singura Oana Zavoranu
     media: 5.00 din 2 voturi

Oana Zăvoranu (născută pe 16 iunie 1973) este o actriţă şi cântăreaţă româncă. Ea s-a născut în Bucureşti într-o familie care i-a oferit o copilărie extrem de fericită. A urmat liceul I. L. Cargiale după care a absolvit facultatea de Drept Titu Maiorescu din Bucureşti. Nu a avut un talent deosebit şi a simţit că avocatura nu este meseria potrivită ei. Întâmplător, în familia ei existau prieteni care aveau o strânsă legătură cu lumea televiziunii. La îndemnul lor a dat o probă ca orice tânără pentru un post de prezentator al unei emisiuni TVR2. Fără niciun fel de pile,norocul i-a surâs şi a câştigat proba devenind astfel prezentatoarea emisiunii "Vară pentru 2" în anul 2000.
Carieră în televiziune
Începutul fiind făcut, tot pe postul naţional TVR2,au urmat şi alte emisiuni live, simţindu-se extrem de confortabil în această postură. Au urmat alte prezentări pe TVR1, Festivalul "Cerbul de aur" etc. Norocul însă i-a surâs încă o data şi adevărata consacrare a venit în anul 2004,o dată cu câştigarea castingului pentru prima telenovelă românească "Numai iubirea" difuzată pe postul Acasă Tv şi a castingului pentru emisiunea "Corazon Latino" transmisă tot pe Acasă Tv. A urmat apoi rolul principal în telenovela "Păcatele Evei". În anul 2007 la postul de televiziune Romantica, a prezentat emisiunea "Preludiul".
Cariera în muzică
În anul 2007 a scos primul său album muzical intitulat "Mai bună ca niciodată" care a fost foarte bine primit de public. În vara lui 2007 a realizat primul videoclip la piesa "Carino". Discul "Mai bună ca niciodată" conţine următoarele piese:
· Carino
· Pusă pe fapte
· Ai, inimă
· Am găsit la tine dragostea
· Lumea mă iubeşte
· Cine te crezi
· Cu sufletul nu ştiu să mint
· Eu pot trişa
· Tu..
· Fantezia ta
· Sute de scrisori
· Numai tu
· I know
Păpuşa Oanei
În decembrie 2007, Oana a lansat "Păpuşa Oana Zavoranu ". Ea s-a gândit să lanseze această păpuşă în perioada sărbătorilor pentru a putea fi în casa celor care o iubesc cu adevărat, pentru a bucura cu adevărat toate fetiţele care o iubesc, care şi-au luat din ea un idol şi care,cu siguranţă vor fi fericite să aibă în casă păpuşa care o întruchipează. Ea este sigură că un cadou de la Mosu' cu "Păpuşa Oana" le va aduce bucurie în suflet. Ea îşi iubeşte şi îşi respectă fanii enorm. Ei îi dau putere să meargă înainte, ei o motivează pentru tot ceea ce face, are o satisfacţie imensă când vede cât de mult o iubesc aceşti oameni, şi pentru ei, este sigură, "Păpuşă Oana Zavoranu" va însemna mult.
Filmografie
· Păcatele Evei, serial TV - Eva Cernat (2005)
· Numai iubirea, serial TV - Andreea Damaschin (2004)
· Modigliani (2004)
· La bloc, serial TV (2002)
· 2005 - prezinta emisiunea "Corazon Latino" difuzată pe Acasă TV
Activitate politică
· În anul 2006 a fost propusă de catre Partidul România Mare - PRM, pentru postul - consilier de imagine al preşedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor .
· În Decembrie 2008 i s-a oferit sa candideze ca deputat de Bucureşti din partea Partidului România MareComentarii

Alta parasuta are impresia ca e Zana Zanelor! Daca o lua pe urmele Elodiei nu era RaU! :-"
de ZavayDoC in data de 2009-02-12 21:04


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare