E timpul sa ....
Am stat si am cugetat ... si am scris

 

Scrisoare deschisa catre Vladimir Voronin
     media: 5.00 din 6 voturi

Preluare de pe http://e-moldova.ablog.ro


Domnule Presedinte in exercitiu al Reprublicii Moldova,
Domnule Presedinte al parlamentului Republicii Mooldova

Scrisoare Deschisa ,

Am asteptat sa va scriu aceasta scrisoare pana in ziua in care voi fi sigur ca aveti un dinte impotriva tuturor cetatenilor romani si ai celor cu dubla cetatenie roamana si moldoveneasca. Acum sunt sigur ca urati din tot sufletul orice vorbitor al limbii romane sau moldovenesti. Dubii nu exista.
Ma intreb daca v-ati gandit macar un moment la ceea ce le faceti cetatenilor moldoveni casatoriti cu cetateni romani? Sunt sigur ca da , altfel nu ati fi ordonat vamesilor moldoveni ca picior de roman sa nu treaca granita Moldovei. Pentru orice injustitie ati gasit o explicatie , insa va intreb public : ce aveti cu familiile mixte - romano - moldovenesti? Cum e permis ca o famile sa fie despartita numai datorita urii pe care o aveti pentru cei ce vorbesc limba romana ? Ca ar fi vorba de politica intre state ? Nici vorba. Ati descis un nou record , neinfaptuit de nimeni , nici macar in Cuba sau Corea de Nord. Nici in Rusia sau alt stat care are ceva de impartit cu lumea. Ati reusit sa acordati un permis de sedere permanet , ca apoi sa spuneti ca nu e valabil decat cu o viza alaturata. Am patito pe pielea mea , deci nu e un zvon , e o realitate. Cum poate fi un permis de sedere permanent si sa mai trebuiasca o viza atasata lui pentru a fi valabil? In ce tara s-a mai pomenit ca posesorilor de permis de sedere sa li se ceara viza ? Nu mai spunem ca o astfel de viza , permanenta nu exista macar in legislatia nici unei tari!
Faptul ca veti fi informat ca aceasta scrisoare exista nu ma indoiesc. Asa ceva nu am patit nici in Transnistria , statul inexistent pe harta europei. L-ati depasit pe Smirnov. Va plangeati ca nu va lasat sa vedeti mormantul rudelor...! Dar dumneavoastra nu faceti la fel? Ba chiar mai rau, va razbunati pe oameni simpli , care cu buna credinta au venit in Moldova , s-au casatorit , au cumparat o casa si au lasat Euro castigati in Europa in Moldova.
V-ati batut joc de cetateni moldoveni , razbunandu-va pentru faptul ca au cutezat sa se casatoreasca cu un cetatean roman . Ati despartit parinti de copii! Si pentru ce? Pentru ca aveti o disputa cu Basescu? Nu cred. Aceasta este fata aceluia ce a impuscat tinerii in 7 aprilie, ca apoi sa spuna ca au murit intoxicati. Intoxicati cu paf de pusca paote!
Aceasta scrisoar va fi citita de o Europa intreaga , se va afla ce faceti cu adevarat , batandu-va joc de sentimentele unui cetatean moldovean , separat de familia lui.
Si sperati ca lumea sa nu se revolte? Sa nu iasa in strada? Sa nu ceara Unirea cu Romania? De ce? Ca sa fie in continuare batjocoriti in propria lor tara? Sa fie groapa Europei? Sa li se fure banii din banci , imdeiat ce simtiti ca fuge pamantul de sub picioare!
Va asigur ca la ceasta scrisoare deschisa se vor alatura mii , poate zeci de mii de moldoveni si alti cetateni ai Europei. Sunt sigur ca va veni ziua in care veti raspunde in fata cetatenilor moldoveni , ori dumneavoastra ori urmasii dumneavoastra pentru batjocora pe care o faceti familiilor mixte.
Semnat ,
O familie mixta Romano - moldoveneasca.
Cerem sprijinul oricarei organizatii care citeste aceste randuri , rugam mass-media sa sprijine acest demers de demascare a batjocorii , a incalcarii minimului de drepturi ale omului (acela de a locui alaturi de familie , in propria casa).
Rugam ca fiecare cititor al acestor randuri , care crede ca astfel de tratament este inuman , nedrept si in afara oricarei legi nationale si internationale , sa scrie 2 cuvinte din care sa rezulte sprijinul sau pentru acest demers de demascare a fatarniciei si ipocriziei unu dublu presedinte (al Moldovei si al Parlamentului din Moldova) !
Acest apel - scrisoare deschisa a fost primit pe adersa e-Moldova si a fost publicat in semn de sustinere a Drepturilor Fundamentale ale Omului!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare